Afscheid

Emigratie

Je broer/zus, je kind of beste vriend/vriendin gaat emigreren. Er komt een moment van afscheid, laatste uren van samenzijn. Of het nu is op een afscheidsfeestje, een afscheidsdinertje misschien of tijdens een laatste borrel samen, je wil ze zo graag nog even toespreken. Laten weten wat ze voor je betekend hebben en dat je ze nooit zult vergeten. Maar hoe ga je dat doen en wat ga je eigenlijk zeggen…
Daar kan ik je bij helpen. We maken een drieluik van verleden – heden en toekomst, waarin je ze kan meegeven welke mooie herinneringen je aan ze hebt, wat ze betekenen in jouw leven en wat je ze toewenst voor de toekomst. Het wordt niet alleen voor hen, maar vooral ook voor jezelf een heel dierbare herinnering, een dag waaraan je vaak zult terugdenken.

 

Begrafenis of crematie

Als een naast familielid komt te overlijden komt er naast alle emotionele verwikkelingen nogal wat op je af. Het verlies van je man of vrouw, moeder of vader, je kind… is een trieste en emotionele gebeurtenis. De begrafenisondernemer zal je ondersteunen bij de organisatie van een gedenkwaardige plechtigheid rond de begrafenis of crematie. Maar jullie willen zelf graag de overledene toespreken of samen met de aanwezigen herinneringen ophalen. Daar kan ik jullie bij helpen.
Tijdens de uitvaartdienst of –plechtigheid wil je graag dat de overledene in woorden herdacht wordt. Mooie herinneringen, een kort levensverhaal over zijn belevenissen en kwaliteiten. Samen bespreken we het leven van jullie dierbare en maken we een heel persoonlijke toespraak, die ik graag voor jullie wil verzorgen.

 

6905876618_cb9df7d2ad_k