Jubilea

Op het werk

Je maakt het vast wel eens mee dat er een collega jubileert. Als iemand 25 jaar in dienst bij een bedrijf is, is dat een heel bijzonder en memorabel moment. Samen met andere (oud)collega’s maak ik een verhaal waarin de jubilaris zichzelf zeker, maar ook zijn collega’s en meerderen zal herkennen. Dit gaat natuurlijk gepaard met de nodige humor.

Zoveel jaar getrouwd

Geven jullie een feest omdat jullie 12 ½ of 25 jaar getrouwd zijn? Of is het 20, 40 of 60 jaar?  Dan wil je misschien je gasten op het feest ook toespreken; ik help je met het vinden van de juiste tekst daarvoor.
Of zijn je ouders, familie, vrienden zoveel jaar getrouwd en je wil ze graag toespreken? Van alle informatie die we over het jubilerende paar kunnen achterhalen, maak ik een onvergetelijke toespraak.

Renewal of vows

Maar misschien willen jullie opnieuw JA tegen elkaar zeggen of je huwelijksdag overdoen. Ook dat is mogelijk. Een ceremonie net als bij het huwelijk, waarin ik jullie vraag om elkaar te beloven om samen verder te gaan, elkaar te steunen en meer…

Mooie verjaardagen

Je dochter wordt 18, je man wordt 50, je oma wordt 80 of misschien zelfs wel 100….! Een fantastische gelegenheid voor een speech. Je mag me alles vertellen over de bijzondere jarige en ik zorg dat er een mooie, persoonlijke speech komt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA