Info

Mijn voornaam Titia hebben mijn ouders mij gegeven als vernoeming naar mijn Friese oma. Mijn achternaam bij geboorte was De Vries, maar door mijn huwelijk in 1976 ben ik de achternaam Frijlink gaan gebruiken.
Mijn vader was een Fries en mijn moeder heeft Zeeuwse voorouders. Ikzelf ben geboren in Amsterdam. Op 28 jarige leeftijd ben ik naar Badhoevedorp verhuisd, waar ik nog steeds woonachtig ben.
Na ongeveer 15 jaar gewerkt te hebben als directiesecretaresse bij overheidsinstellingen, banken, en de luchthaven Schiphol, heb ik me vervolgens gewijd aan de opvoeding van drie dochters, die allen inmiddels volwassen zijn en het ouderlijk huis hebben verlaten. Sinds juli 2018 ben ik Oma van een prachtige kleindochter.

Begin 2004 ben ik beëdigd als ambtenaar burgerlijke stand en op 4-4-2004 voltrok ik mijn eerste huwelijk. Gezien de speciale datum was de cameraploeg van televisiezender RTL4 aanwezig om voor het programma Life&Cooking van Irene Moors en Carlo Boshardt het huwelijk te filmen. Het paar gaf om precies 4 minuten over 4 elkaar het jawoord. Sindsdien heb ik meermalen ‘de televisie’ in mijn trouwzaal mogen verwelkomen en ook in kranten was er regelmatig aandacht voor mijn bruidsparen.

Naast trouwambtenaar en ceremoniespreker ben ik actief voor sportorganisaties. Ik ben o.a. jarenlang voorzitter geweest van een hockeyvereniging en vice-voorzitter van de Sportadviescommissie in Amsterdam Nieuw-West.

_C305470