Trouwen

Het is zover! Jullie hebben besloten om te gaan trouwen. Misschien hebben jullie er lang over nagedacht of heel onverwacht, pas kort geleden besloten om ‘het’ te gaan doen. Of is het nog anders gegaan? Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en ik wil graag samen met jullie een ceremonie bedenken die het beste bij jullie past.

Als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand heb ik 19 jaar ervaring in het verzorgen van huwelijks- en partnerschapceremonieën. Ik ben beëdigd ambtenaar en alhoewel ik vast voor enkele gemeentes in de Randstad werkzaam ben, mag ik ook in andere plaatsen trouwen – in héél Nederland.

Maar als jullie willen dat de ceremonie in het buitenland plaatsvindt, dan kunnen jullie ook een beroep op mij doen. Meer over mij persoonlijk kun je lezen onder het kopje informatie.

Ik ben een trouwambtenaar die het officiële karakter van een huwelijkssluiting niet uit het oog verliest, maar wel een moderne manier van spreken heeft. Ik hecht veel waarde aan de betekenis van het huwelijk en hou van een ceremonie met een officieel karakter.

Geen enkel bruidspaar is hetzelfde en ieder paar krijgt daarom de ceremonie die bij hen past en waarin alle eigen wensen zijn opgenomen. Met mij tref je geen gewone ambtenaar burgerlijke stand, maar een buitengewone trouwambtenaar die van jullie trouwdag een onvergetelijke dag zal maken.

In een of twee gesprekken maken we kennis en luister ik naar jullie wensen, jullie verhaal en niet onbelangrijk naar jullie vragen over het huwelijk of de huwelijkssluiting. Daar neem ik ruim tijd voor en dat geldt ook voor het voorbereiden van de ceremonie en het persoonlijke deel daarvan. Of jullie nu een uitgebreide speech wensen of alleen een korte levensbeschrijving van beide. Samen bepalen we wat ik voor jullie mag betekenen, helemaal naar jullie wens en dan zorg ik dat jullie verhaal op mijn manier met veel genegenheid en boeiend verteld wordt.

Je kunt op elk gewenst moment contact met mij opnemen, zelfs een jaar of meer voor jullie huwelijksdatum. Een voordeel van een vroege kennismaking is, dat ik met jullie kan meedenken in de andere zaken die jullie voor de huwelijksdag gaan regelen. Zoals jullie dat willen, want nogmaals jullie geven aan wat jullie van mij verwachten!

Fred en Marga 1

Heb je nu al vragen? Mail me gerust of vraag me je te bellen. Ik geef je graag antwoord!