Ceremonies

Verbintenissen, waarbij ik graag als ambtenaar voor jullie optreed:

huwelijksceremonie, partnerschapsregistratie, qua ceremonie niet veel anders dan het huwelijk, omzetting van PR naar huwelijk, als jullie eerder gepartnerschapt waren, herbevestiging na 10-, 25- of meer jaren huwelijk/partnerschap, verrassingsceremonie, als de familie of vrienden niet op de hoogte zijn, ondertrouw-speech, bijvoorbeeld bij het familiediner, bruiloftsspeech, op feestavond of tijdens het diner

Andere feestelijkheden, waarbij ik graag een toespraak hou:

Huwelijksjubileum, samen maken we een mooi feest van het 12 ½ – 25 – 40 – 50 – 60 jarig huwelijk, jubileum op het werk, hoe bijzonder is het om 25 jaar of langer bij een bedrijf te werken en dat in een goede speech terug te horen, verjaardagen, 50, 60, 70, 75, 80 etc, maar ook 16, 18 en 21 jaar worden is een mooie  aanleiding om een persoonlijke speech te houden, afscheidsfeestje, of het is voor het werk of voor een buitenlandse stage, voor een jaartje reizen, het is mooi als er nog wat gezegd wordt voor het vertrek.

Droevige gebeurtenissen, waarbij ik graag een steun wil zijn:

Emigratie

Een zeer emotioneel gebeuren is het moment dat dierbaren gaan emigreren. Je wil nog zoveel zeggen, maar woorden schieten je tekort en de emoties spelen een grote rol.

Ziekte

Graag sta ik je terzijde, als je zelf een speech wilt houden omdat je niet lang meer te gaan hebt of als je voor een ernstig zieke de juiste woorden zoekt.

Uitvaart

Ook op de meest sombere momenten in het leven, kunnen jullie een beroep op mij doen, om bijvoorbeeld bij de uitvaart van dierbaren de afscheidsspeech te houden. Geheel naar jullie wens.

Kijk onder het kopje afscheid wat ik op deze moeilijke dag voor je kan betekenen.