Omzetten partnerschap

Omzetten partnerschap in huwelijk

Hebben jullie een partnerschap gesloten om alles goed te regelen bij de aankoop van een huis of toen jullie kinderen kregen? En nu de wens om een bruiloft te vieren en daarmee jullie liefde voor elkaar te bezegelen? Een bekroning van wat jullie samen hebben, dat is mooi!

De omzetting bij het gemeentehuis is een simpele handeling. Jullie zetten dan allebei een handtekening en dat is het. Maar dan is er geen ceremonie. En ook helemaal geen JA woord.

Samen gaan wij ervoor zorgen dat het een volledige huwelijkssluiting wordt, precies zoals jullie je dat voorgesteld hebben. Inclusief jawoord, huwelijksakte en ringen wisselen. Op de locatie die jullie willen.

 

 

 

 

Buitenland

Als jullie plannen hebben om naar het buitenland te gaan, voor langere tijd of zelfs emigreren, dan is een omzetting verstandig. Het geregistreerd partnerschap wordt niet overal in de wereld als samenlevingsvorm erkend. Je kunt dus beter getrouwd zijn.

Ook zijn er in diverse landen meer rechten voor partners van hetzelfde geslacht als er een huwelijkse verbintenis bestaat. Zie voor meer informatie die website van Your Europe.